Mengikut Kajian, Wanita ASIA mengambil masa 20 – 30 minit untuk mencapai tahap KLIMAKS ketika hubungan intim, manakala Lelaki ASIA hanya mengambil masa 3-5 minit sahaja untuk KLIMAKS.

Disebabkan itu, Ramai Wanita yang tidak puas dengan prestasi pasangan mereka kerana mereka gagal untuk memberi kepuasan SEPENUHNYA pada Wanita.

 

Adakah anda mempunyai salah satu dari 5 masalah di bawah?

ūüėstSelalu¬†gagal kawal dan¬†Terpancut LEBIH Awal?

 

ūüėstSentiasa¬†Lesu¬†&¬†Tak Ada Keinginan Seks bila umur meningkat ke 40an 50an¬†

 

ūüėstZakar¬†Susah Nak KERAS¬†disebabkan penyakit dalaman?

 

ūüėstSudah mencuba pelbagai produk¬†tapi tidak mendapat kesan yang diimpikan?

 

ūüėstZakar¬†Tiba-Tiba Mengendur¬†Ketika Bersama?¬†

 

Jika anda jawab YA kepada salah satu soalan di atas, anda boleh teruskan membaca.

 

Jika tidak, saya minta anda keluar dari page ini sekarang sebab page ini bukan untuk anda.

Apa Kelebihan Berryjaga?

Ia merupakan produk pertama di Malaysia yang menggunakan gabungan berry-berry terpilih untuk meningkatkan tenaga kelakian anda.

Kompem Selamat 

Ujian Makmal Dibuat 3 Kali Untuk Menjamin Keselamatan! dan terbukti tidak mengandungi bahan yang TERLARANG

Tahan lebih lama

Makan setengah biji tahan 3-5 hari. 

 

TAHUKAH ANDA!!

70% isteri mengatakan mereka TIDAK PERNAH mencapai puncak orgasme/klimaks semasa melakukan hubungan seksual dengan suami mereka.

 

65% isteri mengakui sering BERPURA-PURA MENCAPAI ORGASME untuk memuaskan hati suami mereka.   Hanya 15% isteri yang mencapai orgasme lebih sekali dalam seminggu.

 

78% daripada isteri mengaku yang mereka lebih suka dibelai-belai sahaja dari melakukan seks memandang mereka tidak mencapai kepuasan dari hubungan seksual dengan suami.

 

 

Sangat sesuai untuk yang suka BUAT IST3RI KELETIHAN dan memberikan kepuasan kepada anda & pasangan & dapat mengeratkan hubungan intim anda.

Ia tidak ada side effect sakit kepala atau migrain. Ia selamat untuk buah pinggang dan meningkatkan kesihatan.

Enjoy the game.

 

Anda Berminat Untuk Mencuba?

 

 

Ujian Makmal Dibuat 3 Kali Untuk Menjamin Keselamatan!

 

Ianya selamat digunakan dan tidak ada kesan sampingan seperti 

  1. pening yang berterusan sampai tak boleh nak fikir sebab kepala rasa bengal, 
  2. sakit urat di tengkuk dan bahu
  3. terik di pinggang walaupun buat kerja yang tak berat

 

Malah kami keluar belanja besar untuk membuat ujikaji makmal sebanyak 3 kaliuntuk memastikan anda boleh guna Berryjaga ini dengan penuh KEYAKINAN! 

 

 

 

 

Bagaimana Ia Berfungsi?

 

Bila anda makan Berryjaga, ia akan memudahkan darah untuk pergi ke zakar anda.Ini menyebabkan zakar anda mudah tegang dan nafsu semakin ghairah. Nak beraksi sampai 30 minit pun tak ada masalah! 

 

Dah boleh try macam-macam gaya yang belum pernah dicuba selama ini . 

 

Cara Pengambilan Pun Sangat Mudah!

 

Hanya makan 1 biji bila diperlukan. Anda akan menjadi bertenaga selama 3-5 hari!

1 Botol boleh tahan sehingga sebulan. Zakar anda¬†mampu tegang bila diperlukan.¬†Turun bila sudah selesai ‚Äėmengerjakan‚Äô.¬†

 

Sebahagian kecil Testimonial Hebat. Tengok apa kata mereka.

 

Ya! Saya Berminat! Berapa Harganya?

Harga sebenar ialah RM 160 sebotol. Tapi kalau anda dapatkan HARI INI, 

Saya akan bagi diskaun SPECIAL. dan anda akan DAPAT BERRY JAGA bukan dengan harga RM160 

TETAPI hanya RM100 sahaja sebotol! (Jimat RM60!)

*Maaf, Harga Promosi Pengenalan RM60 sebotol sudah tamat. Terima kasih kepada yang mempercayai Berry Jaga walaupun tiada kelulusan makmal waktu itu. 

 

Bayangkan perasaan anda lepas anda gunakan Berryjaga:

  • Anda gembira dapat¬†memuaskan isteri dan melihat perubahan ISTERI yang tiba-tiba akan jadi lebih manja dan rajin memuji anda walaupun sudah lama tak puji

 

  • Dah tak payah STRESS sebab anda dapat¬†menyeru zakar bila masa ‚ÄėBERSAMA‚Äô

 

  • Keinginan dan keghairahan¬†seperti kali pertama ‚ÄúBERSAMA‚ÄĚ macam baru-baru kahwin sewaktu muda dahulu.

 

  • ¬†Dah boleh try bermacam-macam posisi yang selama ini anda ingin ‚ÄúTRY‚ÄĚ

 

  • Tak perlu gusar bila isteri mintak malam nanti. Dah boleh prepare siap-siap.¬†